Polisiär specialoperation i Skäggetorp

Polisen har idag utfört en specialoperation i Skäggetorp som gick ut på att föra dialog och demonstrera lågaffektivt bemötande. Operationen var en succé av vår starka poliskår och inget gripande behövdes. Olyckligtvis råkade tre polisbilar få sina fönsterrutor förstörde p.g.a. alldeles för högt lufttryck i området. Ytterligare en civil polisbil råkade självantända och tre poliser snubblade olyckligt men har nu tagits omhand och mår alldeles utmärkt.

Ungdomar i området hade även getts tillåtelse att leka med bilarna, hoppa på tak, sätta på sirener, låna poliskläder m.m. medans polisen tillfälligt gick bort en stund för att inte störa. Detta var en högst medveten strategi och förstörelse av bilarna är bara fejk utfört av skådespelare.

Som ni sedan kunde se på statliga nyhetssändningen SVT Rapport så backade inga poliser undan, inga polisbilar förstördes och inga utrop kunde höras. Om nu bara tillståndsgiven demonstration hade dykt upp så hade den också kunnat genomföras. Därför finns ingen som helst anledning till oro.

Polisens presstalesperson

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Polisiär specialoperation i Skäggetorp

  • April 16, 2022 at 9:42 pm
    Permalink

    Alla inblandade i den Rapport sändningen borde skämmas. Inte ens ryssarna hade gjort det bättre.

Leave a Reply