Rött kort i Svarte Petter

Socialdemokraterna med Ygeman i spetsen jobbar nu hårt med en svensk variant av den ryska maskirovkan. Blanda bort korten och skylla alla rysskopplingar på allt och alla förutom sig själva. Ingen vill sitta med Svarte Petter – rysskopplingen.

01

Det finns bara en riktig rysskoppling. En rent av fysisk rysskoppling som är roten till allt elände just nu och det är beroendet av rysk gas. Och det beroendet har Tyskland, miljörörelsen och Socialdemokraterna gjort sig skyldiga till genom avvecklingen av kärnkraften.

02

Såg på ett gammalt klipp (2013) där Åkesson debatterade med Reinfeldt och försökte skrämmas med ryssen för att stärka försvaret. Åkesson – ”Reinfeldt, det går bra att mjölka försvaret på pengar nu, eftersom problemen dyker upp först om 10 – 20 år”. 2013 plus 10 år, 2023. Vad synd att Moderaterna och Socialdemokraterna har mjölkat försvaret i 10 år.

03

Pandemin visade brister i beredskapen, avsaknaden av skyddsmateriel och den ytterst märkliga myndigheten MSB som mest verkar har lallat runt på konferenser i Sälen. Nu har man kommit på att det inte heller finns skyddsrum. Det blir till att huka under skrivbordet, om det ens finns det i det öppna kontorslandskapet.

Och i hur många debatter har man inte tvingats lyssna på tokliberaler som ”hö, hö, så omodernt med jordbruk, det är väl bara att köpa från Kina.”

68

Det går att rabbla fler punkter, t.ex. Transportstyrelsens databas i händerna på främmande makt, öppna gränser m.m. ända upp till 67. Hur är det möjligt att göra 67 baklängesmål och tro att man vunnit. Det är rena ryska maskirovskan, se där, en rysskoppling.

Om nu 01 är den stora fysiska kopplingen så är 68 – vänstern rena spindelnätet med Sovjet, KPMLR, Vänsterpartiet och Socialdemokraterna. Vidare in i SVT, SR, kultureliten, media och myndigheter.

Sosse-index är en lek liknande den amerikanska motsvarigheten Kevin Bacon-index där alla amerikanska skådespelare kan länkas till honom i sex steg eller mindre. Sosse-index kan länka valfri myndighetschef eller SVT topp till Socialdemokratin i tre steg eller mindre.

69

69:an då? Väljaren, the number of the zombie som inte vet vad man ska tro. Ingen rök utan eld, men det är just det som är maskirovska – att producera en massa rök. Hur som helst är det rött kort om man som Ygeman och Socialdemokraterna hävdar vinst i Svarte Petter trots 67 baklängesmål, möjligtvis oavgjort.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

4 thoughts on “Rött kort i Svarte Petter

 • April 12, 2022 at 7:06 am
  Permalink

  Ygeman startade även barnspelet ”den som gett flest RT (rysk kanal) intervjuer får Svarte Petter” när han och grabbarna på LO hittat ett 10 – år gammal klipp där Åkesson gav en sådan intervju. Vad det inte såg var att både Löfven och Jutte gjort detsamma.

  S – SD
  2 – 1

  Två Svarte Petter till S och förlust igen.

 • April 12, 2022 at 7:25 am
  Permalink

  Från Expressen

  “Vad tänkte man i Finland när Sverige la ner värnplikten 2010?
  – Man var förundrad. Man har varit förundrad över det.”

 • April 13, 2022 at 7:05 am
  Permalink

  Sverige och S – regeringen försökte mildra sanktioner utförda av USA mot en oligark med kopplingar till Sverige – och Ryssland. Rysskoppling. Källa SVT.

 • April 13, 2022 at 12:06 pm
  Permalink

  Från Ledarsidorna – “Schori har under hela sin karriär varit en del av det som kommit att utvecklas till den svenska eftergiftspolitiken till Moskva”. Kan man väl kalla koppling.

Leave a Reply