Säg Hej Google Hej Siri

Vad ska media skriva om nu då? Bara byta riktning så där på en dag, från höger till vänster. Från hat till hyllning. Likt Big tech agerar MSM i flock och på given signal, nästan som man pratat ihop sig (som i Sverige).

Idag gick vår stora ledare Biden (med lite hjälp) runt golfbanan på 18 slag. Fantastiskt! 18 hole in one. Det är häftigt att betala skatt. Solen skiner och samarbetet med Kina har aldrig varit bättre. Idag sa Biden en bra sak, nästan ännu bättra sak som han sa igår – och då var det jättebra. Larry och Harry rapporterar om ökade jordbruksskördar.

Filterbubblorna Facebook och Twitter är som ett paradis av glädje, samförstånd och kattbilder. Aldrig tidigare har halva befolkningen varit så enade. Alla som inte visar en kattbild i veckan blir avstängd. Biden blir vår sista president, inget mer röstande behövs. Demokratin kan skötas av privata bolag och vår lag är det finstilta.

Facebook är Federal Reserve med sin digitala valuta Libra, inga kattbilder, ingen Libra. Google visar sanningen enl. det finstilta, säg “Hej Google” – annars blir det adjö Youtube. Minst en kattfilm i veckan, annars – privata bolag får göra som det finstilta vill.

Max 8 ord samtidigt på Twitter och endast med TietoEVRY:s nya typsnitt PoliteType som automatiskt raderar kränkande ord och vänsterkritik. Minst en like på Biden i veckan annars – avstängd.

Både Apple och Google låter meddela att framtida hårvara som mobiler, bilar, högtalare, kylskåp m.m. och innehåller deras mjukvara inte går att stänga av. Säg “Hej Siri, hej Google” minst en gång om dagen för att kontrollera att allt fungerar – att du hörs. Inget “Hej Google”, ingen Libra – privata bolag gör som de vill ropar alla vänsterblivna i historielös eufori.

Aldrig trodde jag att jag skulle få höra folk i väst hylla censur. Aldrig trodde jag att jag skulle få se en Twitter – VD ha mer makt än Amerikas President. Att svenska journalister i det närmaste står upp för inskränktningar i yttrandefriheten och svenskar i allmänhet inte bryr sig var mer väntat.

Annat är det i öst. som minns sin censur och kommunism. Från Friatider“Om företag såsom Twitter, Facebook eller Google raderar polska yttranden som är tillåtna enligt polsk lag kommer de att få böta motsvarande 1,8 miljoner euro per censurtillfälle framöver, enligt ett nytt lagförslag från regeringen i Polen.”

Så var nu snäll, lajka Biden, titta på kattbilder och kritisera inget. Säg “Hej Google, hej Siri” annars blir det ingen Libra, ingen underhållning och inget samtal. Då är det hej då.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply