Ebba vs Annie

Mina damer och herrar. The rumble in the media. Största matchen någonsin i vantolkning. I ena ringhörnan Ebba ”the shooter” Busch via Sveriges Radio och I andra ringhörnan Annie ”the shouter” Lööf via SvD.

ROND 1. Hit yourself

I rond 1 i vantolkning gäller det att försöka knocka sig själv, dra till med en riktig uppercut på sig själv, mot allt man står för så att media har något att gå bananas över. Och sen resa sig.

Först ut – Ebba. Jabbar, duckar och här kommer ”punchlinen” från en konservativ Kristdemokrat – ”Skjut! Varför skjuter inte polisen skarpt”.

WOW! Den satt, en total motsägelse och media chockas. På läktaren börjar genast vantolkningarna – Ebba vill skjuta alla, Ådalen och Morgan ”fucking” Morgan går upp i spinn – ”massaker”, oj,oj, oj – den tog och Ebba går ner för räkning. En sådan vantolkning har vi nog inte sett sen Åkessons tidigaste, otroligt. Ska Ebba resa sig – det verkar så. Hon är uppe, uppe på nio. Fantastiskt att komma igen efter en sådan vantolkning. Här har Ebba nytta av sina tidigare erfarenheter med vantolkningarna av husköpet.

Nu kommer Annie. Lätta steg, armar ut, armar in, finter, viftar mer med armarna och så ”punchlinen” från en Liberal – ”polisen ska säga nej till demonstrationer”.

Oj, oj, oj – den satt. Så otroligt starkt, så icke liberalt. Media gapar – men det kommer inget. En och annan poddare mumlar ”det ska kosta att vara liberal” men i det stora hela – inget. Ingen vantolkning, otroligt att den inte bet. Har de inte förstått att juristen går emot grundlagen. Märkligt, ett sådant hårt slag mot demokratin och yttrandefriheten och det biter inte.

Ronden går till Ebba.

Rond 2. Go real

I rond 2 får vantolkningen bli sanning.

Ebbas vantolkning blir verklighet. Ett skott i benet eller ibland i magen. Rikoschett hit och rikoschett dit och snöflingorna chokas över att polisen har vapen och vi andra över att det används. Hundra skadade stenkastare och hundra skadade poliser, oavgjort. Ebba får till en oavgjord kamp.

Annies vantolkning blir verklighet. Yttrandefriheten är inte absolut. Paludan kom för att bekänna Koranen. Va, så skrev jag inte – jag skrev tillkänna. Vad är det här, ingen yttrandefrihet. Kan ma inte skriva b.r.ä.n.n.a. – ha, bekänna koranen. Äh, det här är hopplöst. Zelda.

Ronden går till Annie.

Rond 3. Porslinskäke

I rond tre gäller det att ta sin vantolkning, att stå upp.

Ebba står upp. Möjligtvis menade hon inte klusterbomber eller automateld men en liten pang i benet eller i luften. Trots att hon var nere på nio i rond 1 och Twitterflingorna, Aftonbladet och vänsterliberalerna går hårt åt över uttalandet, alltså inte skadade poliser utan vantolkningen så står Ebba pall.

Annie kommer ut i ringen. Ser lite groggy ut, något är på gång. Hon laddar upp, tar ifrån tårna, närmast skriker – ”HUR UTTRYCKER JAG MIG!!!!” oj, oj, Annie viker ner sig. Hon verkar inte klara av att stå upp för sin vantolkning och pudlar. ”Polisen borde säga nej till demonstrationer, eller flytta på dem

Ronden och därmed matchen till Ebba.

Ändrat datum från 2022-04-26

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply