Ondskan vs SD mobben

Och så har det hänt igen. Någon i det skitnödiga PK – etablissemanget har dödsknarkarnazist stämplat SD väljaren. Den här gången är det ondskan, Hamilton, Arn, KGB – spionen och “kavla upp skjortärmarna” hjälten Jan diggilo, diggiley Guillou som bara i förbifarten så där brunsmetar med bredaste penseln så att det stänker på allt och alla som inte är V.

I en artikel om Hanif Bali får Jan ändå in “SD mobben” och “än värre rasister och än mer grobianartade politiker bland Sverigedemokraterna”. SD mobben är väl jag förmodas men vem eller vilka som är grobianartad politiker och rasist framgår inte utan är bara lite allmänt generaliserande.

Eftersom jag själv läst Guillou när jag var tonåring och fått den här uppmärksamheten, negativ iofs men ändå så tänkte jag mig ett möte. Jag ringer upp Jan men får inte tag på honom däremot bananen så jag stämmer träff med Jan Banan på Skansen för lite jakt och politik.

Jag skippar jakten och går direkt på Jan Banan. Vet du varför jag röstar på SD Jan Banan?

Bananen spänner sig och börjar babbla så där skitnödigt om KPMLr, Maos lilla röda o.s.v. och till slut avbryter jag. Tyst Jan, så här är det. Jag är så trött på –

Brottsligheten och bidragsfuskandet. Strösslandet med pensionspengar till folk som vare sig bott eller arbetat i Sverige, höjd pensionsålder. Dyra försäkringar och höjda premier på allt från bilar till vård. 100 000 nya invånare från utlandet varje år som belastar alla system. Myndighetsaktivister och politiska fulspel. Kravlösa socialtanter och dialogpoliser. Den snabbt förändrade demografin, könsseparerade badtider och täckande klädsel. Och nu ska man behöva oroa sig för cement och el – brist också.

Vad ska man rösta på om allt detta ses som problem? På de som skapat problemen och nu blundar eller på de som faktiskt adresserar samma problem som en själv. Rösta du Vänster Jan Banan så kanske du får kulturbidrag till nästa bok eller inbjudan till nästa ryggdunkar föreläsning. Själv ska jag försöka rösta bort problemen, med eller utan ditt smutskastande.

Sen är jag så trött på koketterande kändissocialister. En Guillou på Östermalm, en Gardell i någon lyxvåning på söder, en Schyffert sörplandes på ostron på Cafe Opera, en Kinnaman i Hollywood, en Kjell i Thailand, Schulman, Sigge, Filip och Fredrik och allt vad lyxlirarna heter som anser sig så moraliskt överlägsna LO röstande SD väljare. Om det gänget är socialister så är jag dödsknarkarnazist.

Skulle vi ha något gemensamt? Skulle vi spela i samma lag? Knappast. Vill S ha tillbaka några väljare från mobben får man börja med att göra som Guillou säger och sparka ut identitetsvänstern. Sen måste man gå lite längre och även sparka ut champagnevänstern. Vad bidde det då kvar? Det bidde SD kvar.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

2 thoughts on “Ondskan vs SD mobben

  • October 3, 2021 at 9:53 pm
    Permalink

    Vad är det här nu då? Får man inte vara välbärgad och sosse? Avundsjuk? Inte alls och självklart. Är själv inte sosse och respekterar folk som lyckats, men det är det där “skriva på näsan” och hycklandet som provocerar. När en sosse står framför pianot och lyssnar på frugan som spelar Bach och hoppas att inga nedskärningar ska drabba (fin)kulturen (och pliktskyldigt miljön och flyktingar) så skaver det.

  • October 3, 2021 at 10:06 pm
    Permalink

    Vad är det här nu då? Får man inte “gå den rätta vägen” för S – karriären. Som t.ex. MSB ny VD Charlotte Petri Gornitzka som är utbildad musiklärare (!!!!!), arbetat som musikkonsulent, Röda Korset, Rädda Barnen, Vetenskapsrådet, Barnombudsmannens expertråd. Även lyckats med konststycket att kritiseras av Sidas korruptionsutredare för att ha anställt en släkting med opassande hög lön (Wikipedia). Allt detta efter Dan Eliassons bedrifter. Ja du Jan, är det detta jag ska stödja? Knappast.

Leave a Reply