Lotten

Det är orättvist! Alla kan inte! Vi måste Lotta!

Skolministern Anna Ekström (statsråd inom utbildningsdepartementet) var på SVT Agenda igår och framförde den kommunistiska tärningspolitiken. Den går ut på att allt som man själv kan påverka som att köa till bostad och utbildning, försäkringar och sparande är orättvist eftersom tydligen inte alla kan det. Därför ska man lotta, det är minsann rättvist.

Vi börjar med att lotta skola, därefter fotbollslag, boende och sist föräldrar. Detta ska såklart endast gälla alla som tjänar under 70 000 / mån. eftersom eh, eftersom, eh – det är orättvist bara.

Skolministern som hade en sådan fantastik tur med lotten som gav våningen på fina innerstadsadressen (eller liknande) och sen tärningskastet som gav toppjobbet på departementet kanske skulle kunna visa vägen och sätta sitt yngsta barn eller barnbarns framtid till fru fortuna. Rulla nu tärningen för att välja skola –

Tärning: https://www.random.org/dice/?num=1

1. Enskilda gymnasiets grundskola
2. Ronnaskolan, Södertälje kommun
3. Fittjaskolan Norra Botkyrka, Botkyrka kommun
4. Vårbyskolan, Huddinge
5. Husbygårdsskolan, Stockholm
6. Kunskapsskolan Saltsjöbaden

Lycka till!

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Lotten

  • September 21, 2021 at 7:51 am
    Permalink

    Fast å andra sidan kanske det inte är så dumt med “tärningspolitik”. Det borde ju i så fall åtminstone bli rätt någon gång. Och finansministern kör ju med finanssnurran för att få fram ladorna är fulla / tomma.

Leave a Reply