Ny oneliner

Gladast idag är Jan Björklund och hans talskrivare. Nytt uppslag till en oneliner med Viktor Orbans Ungern och Åkessons åsikter om SR:s kanal P3 serverades på silverfat. Nu gäller det bara att hitta på lite politik också kring onelinern så kan den vevas i samtliga debatter fram till valet.

Likt skämten om Åkesson som gränsvakt och rysk gas kommer det bli väldigt tröttsamt och jag har redan tröttnat – innan den ens är skriven.

Åkesson hade helt rätt om P3 som ”skitkanal” som sprider ”vänsterliberal smörja”. Tänk bara på allt Tankesmedjan vräkt ur sig under alla år och kanalens anställda (frilansare) är en karikatyr på ung – PK – Södermalms – hipster. Den mångfalden kanalen förespråkar är ett skämt då samtliga ser likadana ut, bor på samma ställe, tycker likadant, låter likadant och precis alla är starkt emot SD.

Satiren innan Åkesson tappade humöret var grov och innehöll flera personliga påhopp på ett sätt som jag sällan, kanske aldrig hört någon annan politiker fått utstå. Fullt förståligt att han tappade humöret men så onödigt att bjuda Jan Björklund på detta och vi intresserade kommer nu att få höra detta till leda. Sen alla vantolkningar, jobbigast är nog att få höra Jonas Sjöstedt prata om vikten av fri och oberoende media.

Jimmie Åkesson är en människa. Hans tal och intervjuer minns man och han kan säga vad han tycker. Tänk ett tal eller en intervju med Annie (C) eller Jan (L), 45 minuter med en massa ord och du minns ingenting efteråt. Se bara på valfritt tal i Almedalen eller SVT:s sista utfrågningar av C och L, totalt intetsägande.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Ny oneliner

  • August 30, 2018 at 11:13 am
    Permalink

    Någon som sett Liberalernas kvinnoförbunds logga?

Leave a Reply