Barnen för tredje gången

När inte sunt förnuft fungerar får man ta till andra känslor och vad är då inte bättre än barnen. Först så hade vi –

DE APATISKA FLYKTINGBARNEN

Som enda land fick Sverige helt plötsligt apatiska flyktingbarn. Barnläkare, kändisar och politiker rasade över den hemska behandlingen och vi andra tittade förundrat på.

DE ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARNEN

Barn som har vandrat eller på andra sätt fraktat sig ensamma genom hela Europa för att nå Sverige. Barn utan utbildning eller ekonomi har lyckats ta sig till Sverige, t.o.m. ensamkommande 5 – åringar har Centerns talesperson för migrationsfrågor nämnt. Kändisar och politiker rasar över oss alla som förundras över åldersbedömningen.

ENSAMKOMMANDE BARNENS MAMMA OCH PAPPA

Nu används barnen en tredje gång för att få igång anhöriginvandringen. Centerpartiets partiledare argumenterar nu med hur inhumant det är att förvägra barnen sin mamma och pappa och kanske även farfar, farmor, mormor, morfar, syskon, kusiner. Är det inte mycket enklare för alla om barnet åker till sin familj än att familjen kommer till barnet?

Gissa åldern –

  1. Vi gick på bio igår och barnen var hemma själva
  2. Ensamkommande flyktingbarn
  3. Min dotter (obs, svårt att använda ordet barn) har blivit stor nu, snart dags att flytta hemifrån

Rätt svar –

  1. 10 – 13
  2. 17 – 25
  3. 18 -20

Ursäkta raljerandet men både ”ensamkommande” och ”barn” har missbrukats så mycket i debatten att politikerna med V och C i spetsen jobbar hårt för att 20+ ska få ta hit sin mamma och pappa, allt annat är inhumant och den som inte ställer upp och bjuder på det är – gissa.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply