Insikt om bristande insikter

Det finns inget motsatsord till självinsikt så det får helt enkelt bli Lena Mellin, som i Aftonbladet skriver om partiledare som dränker oss i ovidkommande trivialiteter. Det kommer alltså från en journalist på Aftonbladet.

Den som hade hoppats att journalister någon gång skulle erkänna sin del i alla samhällsproblem eller rättare sagt döljandet av samhällsproblemen kan nu glömma det. Den självinsikten kommer de flesta journalister aldrig uppnå. Det är min insikt efter Mellins text.

Fler insikter:

Att S går upp i opinionsundersökningarna p.g.a. kriget måste betyda att av två onda ting så framstår S ändå som ganska OK. Sen att S länge arbetat för nedmontering av försvaret, misskötsel av beredskap och ljummet intresse till NATO verkar inte ha någon betydelse – för väljarna.

Tipping point. Vi har nu nått tipping point där politiskt intresserade är färre än politiskt ointresserade socialdemokrater.

Det är som att väljare inte förstår att det är förd politik som påverkar samhället.

Och vad vore en tes utan bekräftelse. Vad vore bristande självinsikt utan Anders. I dagens Aftonbladet, samma dag som Lena skriver om ovidkommande trivialiteter skriver Anders Lindberg för femtioelfte gången en artikel om Ebbas retorik, klädsel, Elle – galan, SD, Ebba, SD, Åkesson, SD, SD …

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply