Bröd och skådespel

Det har kommit coronagrus i maskineriet och det forna samarbetspartnerna JÖK och kändiseliten upplever för första gången kontroverser. Det gamla avtalet med att JÖK bjussar bidrag och kända kändisar plussar haltar i coronatider. Helt plötsligt fanns det viktigare saker att drifta än att se Gardell studsa på scen, höra Sara yla någon gospel, se Dannys senaste outfit eller Clara Henry testa saker i Bäst i test.

Det kommer nog som en chock för kändiseliten men de sysslar liksom med NÖJE. Sådant man kan pyssla med när allting annat är safe. När maten ligger på bordet och virusspridning är under kontroll kan man kosta på sig lite nöje. Det måste svida riktigt när Ullared får hålla uppe men ingen för se Gardell men det är bara att hacka i sig – det är inte lika viktigt.

Det är inte lite hybris när Gardell hotar med att lämna landet eller kräver ministeravgångar. Sara kräver ministermöte och Clara Henry föraktar alla som ”röstar på SD” trots att hon får vara med och sätta sprätt på 9 miljarder av ”SD röstarnas” pengar i ett program där vuxna leker barn som har barnkalas. 

Att förakta folk som känner sig oroliga över bl.a. ekonomin, pensioner m.m. och sen vara med i ett lekprogram som tvångsfinansieras av desamma för att tramsa med ballonger m.m. är föraktfullt.

Börjar bli riktigt trött på alla dessa kändisar. Sverige håller på att rasa ihop fullständigt med BNP, virus, arbetslöshet, brottslighet, korruptionen och en demografi som spårat ur totalt. Men det är inget för kända kändisar som för endast 100 000 kan fortsätta att sjunga öppna gränser sången. Frågan är bara, om ingen kommer och tittar nu under coronatider – vem fan ska komma och titta om 25 år?

Klipp er och skaffa ett jobb.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply