Trumpen korre

Oj vad det måste vara jobbigt för SVT:s USA korrar att alltid vara så negativa. Trump spenderar $600 000 på sin frisyr och Trump åker oansvarigt i sin bil och Trump smittar ner och Trump, Trump, Trump …

Tänk att även utskrivning från sjukhusvistelse för allvarlig sjukdom även resulterar i negativ rapportering. Säga vad man vill om SVT. De kanske inte är så opartiska men väldigt konsekventa.

Jag trodde faktiskt inte det kunde bli värre när Carina B slutade men Stefan Ågren fyller verkligen upp den negativa rapporteringen med bravur. Så fort man ser mannen i rutan vet man att det kommer något negativt om Trump.

Jag förstår nu varifrån ex-VD Eva Hamilton fått sin “ingen gillar Trump i Sverige”. Hon menar förstås “ingen gillar Trump på SVT, ingen av mina korrar gillar Trump” och blandar sedan ihop SVT med Sverige. Nu är det Sverige som betalar Eva och korrarna men vi behöver inte hålla med för det, vi betalar inte av fri vilja utan under tvång. Eva måste skilja på det.

För 8 miljarder får vi negativ kampanj av SVT istället för opartisk information.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

2 thoughts on “Trumpen korre

  • October 9, 2020 at 9:38 pm
    Permalink

    Demokraterna intensifierar nu sitt kampanjande i Sverige och sätter in Carina B som språkrör i SVT.

  • October 13, 2020 at 9:16 pm
    Permalink

    Efter åratal av negativ rapportering om Trump av SVT. Efter att ex-VD informerat att ingen gillar Trump i Sverige får vi helt plötsligt i dagens Aktuellt sändning veta att Trump är ganska populär i mellanöstern. VA?!

Leave a Reply