Stå tillbaka politik

Jag visste att det skulle hända, jag har alltid sagt det – nu har techkids, millennials och Sillicon Valley kommit på att man kan – ta da – prata i en smartphone.

Den hetaste appen är nu Clubhouse där man kan prata med varandra. Och ännu hetare, man kan ha gruppsamtal – precis som för 30 år sedan med “heta linjen”.

SVT vore inte SVT / Södermalm om man inte tyckte att ett av det hetaste rummen (gruppsamtalen) var det för psykisk ohälsa för rasifierade. Kan det bli mer SVT / Södermalm?

Appen kommer att spridas med ett inbjudningssystem, man måste få en inbjudan. På samma sätt har andra coola appar gjort. Men vi i Sverige ska så klart göra på ett annat sätt och jobbet har gått till FHM (vägra skriva FoHM, fohm, Fhm)

Appen sprids enligt –

FAS 0 – SVT / Södermalm

Hallå, hallå! Jag är också rasifierad med psykisk ohälsa, hallå, i varje fall känner jag så. Handhjärta.

FAS 1 – Äldre, äldre

Hallå, HALLLLÅÅÅÅ. Gösta jag hör inget. Greta, håll inte tummen över micken. VA?

FAS 2 – Telefonlösa

…………..

FAS 3 – Socialt utsatta områden

HALLOO, Cloobhoose.

FAS 4 – Övriga

Morgan, hallåååå?

Troligen kommer jag få ångra det här, typ internet är en fluga – men vilken töntig app. Istället för att bli avstängd på Facebook eller Twitter ska man nu bli “muted” av Morgan.

Appen är troligen gratis att ladda ner och ingen kommer läsa det finstilta som nog säger att alla samtal kommer att avlyssnas och en AI kommer att lära sig alla röster för att därefter köra “deep fake voice” – en dator ringer med din röst, spännande. Morgan, det var inte jag som pratade, sätt på min mic igen.

Att hamna i FAS 4 för denna app är helt ointressant. Vad värre är att hamna i FAS 4 för vaccinet. Som vanligt får följsamma skattebetalare stå tillbaka med S/MP:s politik. Man börjar bli van efter att erbjudit bostad och vårdplats till nyanlända, bussat barn till en annan skola och erbjudit bästa läraren till ett utanförskapsområde. Så varför inte erbjuda vaccinet också tänker S/MP och godhetsknarkande myndighetschefer och planerar för både papperslösa och skeppa doser utomlands innan FAS 4 – Svenne ska få sitt.

Men någon självbevarelsedrift måste man väl ändå ha som svensk. Israeler vaccinerar egna befolkningen för fullt, tyskar bygger egna fabriker och handlar även upp doser på sidan om. Engelsmännen kämpar för sitt och fransmännen som kämpade hårt för att behålla egen medicinsk utrustning tidigare lär göra detsamma med vaccinet.

Men som svensk anses det som brott mot “allas lika värde” och nazist-iskt att inte se till att allt och alla ska få först innan FAS – 4 – Svenne ska få. Det anses så fräckt av SD att tycka att FAS – 4 – Svenne som betalt för dropparna nu inte har lust att ytterligare en gång stå tillbaka. Att det skulle vara fräckt att inte vilja stå tillbaka för att man klarat sig hyfsat genom krisen, för att man följt rekommendationerna, för att man gjort uppoffringar. Anses så fräckt att man raljerar över det i SVT (Svenska Nyheter 5/2) och sojavänstern kommer troligen gå full Arnstad över att FAS – 4 – Svenne har självbevarelsedrift och fått nog av S/MP:s stå tillbaka politik.

Av någon märklig anledning är det ändå sojavänstern, kända kändisar, myndighetschefer och politiker (FAS nollor) som fixar och trixar för vaccin, bor bäst och har ungarna i bästa skolorna med bästa lärarna. Det får vara slut med S/MP:s – “gör din plikt och avkräv din rätt” och mer “gör din plikt och KRÄV din rätt”.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply