SD väljare mest lojala

Flyttade från en intolerant miljö (med flyktingar) till en tolerant miljö (utan flyktingar?) – skriver en journalist på Expressen. Därefter följer den 511:e attacken på SD väljare. Hur mycket tid har inte Expressen lagt ner på att attackera SD väljare? Trots eller tack vare Expressen, övriga media, kända kändisar och 7 – Klöverns ständiga attacker ökar ändå SD i varje val. Det måste helt enkelt vara världens sämsta argument och trovärdighet mot verkligheten för hur kommer det sig annars att SD ökar. Sen undrar jag om flytten gick från Skåne till Södermalm(ish). Nästan komiskt förutsägbart.

SD:s väljare får ta mycket stryk nu. Outbildade och gud vet vad. Tänk om man i TV skulle driva med S – väljare på samma sätt, skicka ut TV – arbetare som med tegelstenar bygger en mur runt Tensta där S ligger på 75 – 80% eller låta någon professor förklara utbildningsnivån på S – väljare.

Kanske behandla Annie på samma sätt som man behandlat Jimmie. Inte bjuda Annie på fester, kallar henne tokliberal och globalistkramare, skaka inte hand och gå omkring med t-shirts där det står centerpartist = polygamist.

Sen kan man inte låta bli att undra vad det är för fel på Vänsterns väljare. Jag förstår nu varför det fortfarande finns kommunistiska länder, de hör helt enkelt inte hemma i en demokrati. Innan valet sprang de omkring och rev ner valaffischer och saboterade valstugor och möten. Under valkvällen kunde de inte uppföra sig utan räckte fingret, gjorde kräkgester och skrek. Och nu efter valet har t.ex. ett valdistrikt räknat ”fel” så Vänsterpartiet tappar 39% av sina röster vid en kontrollräkning.

Sverigedemokraternas väljare är de mest lojala. När man väl förstått problembeskrivningen finns inte mycket till alternativ och då spelar det ingen roll hur mycket man försöker smutskasta eller misskreditera. Det ökar bara på polariseringen. Ju hårdare etablissemanget (som aldrig lär sig)  angriper SD desto mer förbannade och sammansvetsade blir väljarna. Jag tror minsann att jag ska beställa mig en SD – keps.

Sverigedemokraternas väljare är också de som är mest insatta och intresserade. Knappast att en SD väljare bara skulle byta parti p.g.a. en känd kändis amatörvideo eller lista, vilken hybris. Kom igen nu Idoljuryn – ge er in i politiken och förklara att de politiska uppstickarna blir lyssnade på bara för att de är kända kändisar.

Förutom att många röstar på SD av den uppenbara anledningen – flyktingpolitiken och att man gillar andra delar av politiken så finns det ett stort antal proteströster. Det är just en snygg demokrati där man väljer att isolera proteströster, måste vara en smidig lösning för ”de som bestämmer” – tillfälligt, till slut faller statyn.

Efter att ha sett Jimmie på Skavlan förstår jag att det pågår ett (kultur)krig. Det pågår ett krig och just nu står jag på ett minfält. Skulle vilja skriva något om den lustiga händelsen där en Miljöpartist långt, långt ner på listan i Göteborg blev inkryssad efter en intensiv valkampanj (se Youtube) men det är nog omöjligt utan att bryta mot ev. Demokratiparagrafer eller ”allas lika värde”. Kanske satirprogrammet ”Svenska Nyheter” som kommer efter Skavlan gör en rolig grej på det. Nä, skojade bara. Kör något om SD istället, det är säkrast. Jag tror minsann att jag ska beställa en SD – hoodie.

I Aftonbladet idag kan man läsa om en sportprofil som vill sparka ut alla SD väljare från landet och att ”SD skrämmer skiten” ur sportprofilen. Men vem ska då heja på landslaget? MP:s personvalskampanj i Göteborg och MP:s röstförsäljning i utbyte mot bygglov skrämmer skiten ur mig för demokratins skull. För att inte tala om kända kändisar, sportprofiler och medias intolerans.

För övrigt, skönt att valet är över. Nu när man googlar Sverigedemokraterna kommer inte längre Socialdemokraterna upp på första plats (negativ kampanj). Går in i butiken och beställer ett kilo SD – godis.

Jag hade tänkt länka till artiklar i Expressen och Aftonbladet men avstår eftersom de har lobbat hårt i EU för den nya länkskatten.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply