När får du nog

Är det OK för dig att man föreslår att ditt barns bästa lärare ska lockas till ett utanförskapsområde?

Är du bekväm med att ditt barn ska lottas till en skola för att bättra på integrationen?

Tycker du det är sjysst att dina barn bor hemma till 25 eller du får slanta upp några miljoner för att köpa en bostad för att din kommun lovat bort 50% av hyreslägenheterna?

Ifrågasätter du inte varför du ska betala tusenlappar för tandläkarbesöket samtidigt som du subventionerar andras så att de endast behöver betala 50 kr?

Tycker du inte det är orättvist att dina föräldrars pension bara är några 100 – lappar högre än någon annans pension som inte arbetat en dag i Sverige?

Blir du inte arg över att betala världens högsta skatt men ändå känna dig tvungen att teckna en privat sjukförsäkring (och samtidigt hånas av finansministern)?

Känns det inte frustrerande att se polisen ständigt backa undan i demonstrationer som strider mot din värdegrund? 

Tappar du inte förtroendet när du ser polisen gå ner på knä, när du ser polisen kramas eller som idag i Rapport (30/8) höra polisen berättar hur han fått tre rosor när alla vi andra sett stenar. 

Hur många skjutningar klarar du av att läsa om utan att reagera. 1 / mån, 1 / vecka eller en om dagen?

Hur mycket förnedring tillåter du ditt barn? Att man tar ditt barns jacka eller skor eller pengar eller att man pissar på ditt barn? Orkar du med att inte reagera om man försöker begrava ditt barn?

Blir du inte arg när ett av vår tids värsta förnedringsbrott knappt blir en notis i MSM eller att man försöker förminska?

Är du så givmild att du inte har några problem med att Löfven lovar bort 1000 miljarder till sydliga länder i EU bidrag?

Känns det inte frustrerande när pensionsåldern flyttas fram för att du ska arbeta allt längre och försörja allt fler – och att man ska slippa betala pension till dig.

Hur många gånger till orkar du höra SVT:s utrikeskorrespondent (inne på tredje nu) rapportera negativt om Trump?

Hur många gånger till orkar du höra SVT rapportera om barn, men se vuxna. Rapportera om vinster, men se arbetslöshet. Rapportera en massa förutom om det du tycker är viktigt?

Hur mycket vänstervridning och nepotism tål du inom SVT?

Tycker du inte att politiker, journalister, kändisar, präster, Röda Korset, Rädda Barnen, Soros och NGO:s som hela tiden tjatar om öppna gränser får ge sig nu, att det är bra nu?

Blir du inte irriterad när svinrika kändisar och avdankade politiker hela tiden ska mästra dig?

Har du inte tröttnat på alla storföretag som suger ut allt och alla men ändå ska godhetsknarka?

Hur många år till tänker du låta en Anders, Lars, Wolodarski, Jerzy m.fl. förvränga samhällsbilden?

Hur mycket självcensur orkar du med eller vågar du problematisera att Socialdemokraterna har överenskommelser med Sveriges Muslimska Råd, Miljöpartiet och Centerpartiet mer eller mindre kapas och bildandet av partiet Nyans och Arabiska Partiet?

Oroas du inte av en diktatur när Löfven får nästan 90% i vissa områden att jämföra med Lukasjenko 80%? Eller när Löfven vill förbjuda högerextrema grupper och kallar landets näst största parti för högerextrema?

Hur många utländska toppar tycker du Sverige ska försörja? En – Irakisk försvarsminister svensk medborgare. Två – Regeringstopp i Afghanistan lyfter svensk föräldrapenning.

Känns det inte fel när man springer omkring och eldar upp bilar, förstör och skriker Allah är stor på Malmös gator?

Jag undrar bara – hur mycket orkar du ta? Masochistisk nationalist?

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply