Lortsverige

På kort tid har tre dopingfall avslöjats vilket är väldigt talande. Som ett dopingtest på hela landet där moralen snabbt minskar och korruption och fuskande snabbt ökar. Nya lortsverige.

Det går fort utför nu. I helgen lyssnade jag på en PODD där Flam och Westerholm diskuterades islamistiska och socialistiska organisationer och deras infiltration av samhället och mjölkande av offentliga medel. Därefter såg jag lördagsintervjuen på SWEBBTV med Springare och polisens korrumperade organisation där man bl.a. fick höra något man redan visste men ändå – ”förra rikspolischefen – tillsatt politruk”. Nya lortsverige.

Adderar men sedan all annan smuts som hänt senaste tiden med lortskjutningar, smutssprängningar, skräputnämningar, myndighetsskit och smörjpolitiker så mår man illa – jag mår illa när jag hör en chefredaktör på DN kritisera andra länders (Polen) städning när vi själva sitter i skit upp över öronen. 

Det är dags att städa. Ut med all gammal smuts och öppna fönstren (och stäng dörren). Vi har städat bort lortsverige förr och kan göra det igen.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply