Helt apropå

Parisavtalet. Tydligen världens dyraste avtal. Vad är det för vits med att ha en planet om ingen har råd att vara där.

Aktuellts intervju med Ebba. Att ha gått på journalistskolan i flera år och sen behöva stå och tjata hål i huvudet på tittare och Ebba om en lunch.

Att få kritiska frågor. SSU – ordförande ställde gladeligen upp på en intervju för Swebbtv – ända tills de kom på att det troligen även skulle komma kritiska frågor. Då fick man bråttom därifrån. Endast SVT får intervjua om klimatet – det är säkrast så.

Jimmie Åkessons refererar Moberg (vilda – wenstern). Vänstergamarna sitter på dagens skjutvapen (Twitter) med kliande finger på avtryckaren (Enter) och skjuter först och frågar sen. Ständigt samma drev (uppbåd), det är en Ulf, en Olle, en Strandhäll, en Helle – som rider vilse. Gör bort sig, dammar av sig och gör bort sig igen. Tjära och fjädrar.

Moberg och Utvandrarna. Vänsterliberal brukar dra upp svenskars utvandring till USA som jämförelse till dagen invandring. Likheterna kunde inte vara mer olika –

  • kolonisera ödemark – bosätta sig i Södertälje.
  • köpa jordlott, bygg ditt hus – få lägenhet.
  • bristyrke farmare – bristyrke IT men farmare.
  • kvinnor arbetad ofta som husmor – immigranter har husmor.

Flygskam. Den bara regnade av.

7 kr för en plastpåse. Sju kronor till sjuklövern. Inte för att rädda jorden utan för att rädda regeringen. Vad ska sjuklövern göra med sin krona, troligen –

V – lägger 60 öre på busskort till ”ungdomar”, 30 öre på glasögon till ”ungdomar”, 5 öre på färdtjänst och 5 öre rakt in i pensionssystemet (till anhöriga – höjd garantipension)

S – lägger 50 öre till fackutbildningar och diverse föreningar med nära kopplingar till S. 25 öre till PLO, 20 öre till att genuscertifiera brandhens – utbildningen och 5 öre till pensionärerna.

MP – lägger 50 öre till el-cykelsubventioner, 20 öre till forskning av nytt flygbränsle och 20 öre till kampanj för att lägga ner flyget. 5 öre till vården och 5 öre till alla stackars kommunalråd där ute.

C – lägger 90 öre till gymnasieamnestin och 10 öre till skogsvård (subvention till privata (C) ägare av skog).

L – blir återbetalningsskyldig efter valet.

M – 50 öre till skattesänkningar och 50 öre till F. Reinfeldts arvoden.

KD – 40 öre till att öka gränsbevakningen och 40 öre till underlätta för anhöriga. 10 öre till vården och 10 till pensionärerna.

Till alla vänsterextrema och vänsterliberaler där ute. Om man har en krona och ger bort 50 öre – då har man bara 50 öre kvar. Jag lovar, det fungerar så. Prova med egna pengar.

Pappersrör i plastburk för att dricka läsk. Sammanfattar allt ganska bra.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply