Dyrare mat

Arbetarpartiet (S för den som undrar) och deras hangaround (C) med Fredrick Federley tycker att maten är för billig och med höjda matpriser skulle minsann knegarna få suga i sig det sista potatisskalet och inget skulle slängas.

På samma sätt skulle ökade bensin och flygpriser hålla knegarna på plats och trängseln skulle minska så Fredrick kunde dundra fram och tillbaka till Bryssel utan problem. Och om det ändå kunde kosta 1000 kr i timmen att parkera skulle Fredrick inte ha några parkeringsproblem längre. Ja just det, det skulle vara bra för miljön också.

Så, arbetarpartiet och deras hangarounds tycker att maten är för billig. Verkligen insäljande, rösta på oss så lovar vi att höja matpriserna. Ja, även bensin och flyg. 

Men vad äter då Fredrick själv som tycker maten är så billig? Förutom alla bjudmiddagar i Bryssel så är det förhållandevis billigt med Billys Pan Pizza, kyckling från Thailand och lax från Ganges. Däremot har priserna på grönsaker, svenskt kött och ekologiska varor stigit väldigt mycket men det är tydligen inget Fredrick märkt.

Fredrick, vad kostar en liter mjölk?

Varför kan inte alla bara äta bakelser. Bakelser är ju så gott så då kastas inget.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Dyrare mat

  • May 3, 2019 at 4:53 pm
    Permalink

    Bara några dagar efter att Fredrick låtit meddela alla pensionärer och socialt utsatta att maten är alldeles för billig rapporter SR Ekot att “Matpriserna stiger mer än vanligt”. Ibland avslöjas okunskapen och verklighetsanknytningen brutalt snabbt. Synd bara på att det är de som bestämmer som briljerar med sin okunskap.

Leave a Reply