Biljett till himlen

Vad är det för vits med att vara med i en klubb som motarbetar dig. Vad är det för vits med att betala för medlemskap när klubben egentligen inte vill veta av dig.

Helle Klein, vänsterdebattör och präst i Svenska Kyrkan. Bara en sån sak, lite som SVT – oberoende media. Vänsterdebbatör och präst i en sekulära stat.

Jag och Helle tycker alltid precis tvärt emot varandra, alltid, slår aldrig fel. Och nu senast med den gravida och tillika plankande kvinnan. Jag tycker kvinnan gjort fel och Helle såklart att vakterna gjort fel. Hade jag varit kvinnan, gravid, utan färdbevis och ansvar för ett litet barn som var med hade jag gått av tåget. Eftersom Helle tycker vakterna agerat fel och alltid tycker tvärtemot hade hon antagligen lagt sig ner på tunnelbanegolvet, skrikit och sparkat. Vi är så olika.

  • När jag säger höger, säger klubben vänster.
  • När jag vill lyssna, stör klubben med klockringning.
  • När jag säger minska, säger klubben öka.
  • När jag vill förbjuda, vill klubben tillåta.

När jag är trygg med väktare, är det största hotet för Helle.När jag tycker man ska betala för sig själv och inte låta andra betala och uppföra sig på ett civiliserat sätt. Håller inte Helle och troligen inte klubben med.

Vi är så olika. Det här håller inte längre. Varför ska jag betala medlemskap till en klubb som går helt på tvärs mot vad jag tycker. Någon måste gå och eftersom Helle har ordförande och övriga toppar med sig så får det bli jag. Tack för den här tiden.

Apropå inte betala för sig i kollektivtrafiken. En annan klubb jag inte heller passar i är BRÅ, de som ska ta fram fakta och sprida kunskap om brottslighet. Där är man med i klubben planka.nu.

Jag vill inte vara med i en klubb som kan acceptera sådana som mig som medlemmar.

Groucho Marx

eller tvärtom.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply