Snåljåp

Kan du vara själv!

EU vill dra ihop ett gigantiskt bidragspaket och länder i Norr som ska betala vill att det ska vara lån och länder i Syd som ska vill att det ska vara bidrag. Syd kallar länder i Norr för snåljåp. Oförskämt om du frågar mig.

Så Svenne Banan med 60% skatt och som skrapar rutan 06.00 på sin Volvo 240 på väg till fabriken ska ge Italienaren lite bidrag så att han kan fortsätta att siesta sig igenom dagen i sin märkeskostym och Lamborghini.

Vad är nästa steg? Ska AIK sponsra stackars Juventus med lite bidrag.

Cecilia Malmström (L) hade fräckheten att i Aktuellt antyda att Sverige är en snåljåp. Sverige som länge nog varit hela jävla världens bankomat. Där ser man att det aldrig blir nog. Vi borde göra som Trump och sluta sponsra allt som förolämpar oss.

Som lök på laxen har det dykt upp en beef mellan Tegnell och Italiens ambassadör om sjukvårdskapacitet. Tegnell menar att vi har mer resurser och Italien menar att de minsann slår oss på alla fronter vad det gäller läkartäthet, antal respiratorer m.m. Och ändå är det vi som ska skicka pengar!

Dags för hämnd. Vi kan börja med att skicka Björklund till Rom och hålla inne med bidragen.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “Snåljåp

  • May 28, 2020 at 6:12 pm
    Permalink

    Men exporten då. Vi som är ett litet exportberoende land, fast vad är det för mening. Att skänka bort en massa pengar i hopp om att de ska köpa våra varor går på sin höjd jämnt upp. Som en vapenaffär med Indien.

    Och vad ska de köpa, en sur Volvo eller en pigg Italiensk sportbil. Tror nog på det senare eftersom de skiter i hur många bokhylla Billy man får in i bakluckan. Sen är ju Volvo kinesiskt. Fan, det kan köpa, eh, köpa – eller för sjutton de kan teckna ett Spotify abonnemang. Det blir väl skatteintäkter av det? Magdalena …

Leave a Reply