Opam kändisstyle

Om man nu ska PK – positionera sig rätt i konflikten mellan fastlands Kina och Hongkong så känns det som man ska hålla på Hongkong. För att inte göra bort sig på Södermalmsmiddagen och mellan soja tuggorna så är det nog säkrast att inte ge sitt stöd till fastlands Kina, iofs kommunistiskt så man kan aldrig vara helt säker.

Om en kändislista skulle skapas – så här tycker våra kändisar. Om t.ex. Kjelle B. skulle ringa runt så blir det nog ingen som stödjer regimen i Kina utan alla ställer upp på Hongkong.

Då var det utrett – PK är pro Hongkong och inget konstigt med det. Kändisar brukar vara emot stora totalitära stater och för den lilla människan, iofs inte i sitt egna land men överallt annars. Och den inställningen känns igen för i Kina har skådespelare tidigare uttalat sitt stöd och nu popmusiker för Fastlandskina, bl.a. artisten bakom Gangnam style. 

”Det här har av vissa tolkats som det senaste exemplet på hur kändisar och företag tagit ställning för Peking för att inte riskera att hamna utanför den omfattande och lukrativa kinesiska marknaden.”Sverigesradio.

Japp – precis som i Sverige – Opam kändisstyle, a.k.a. ryggradslöst.

Apropå ryggradslöst – Opam politikerstyle. Irans utrikesminister är på besök i Sverige och hos Margot Wallström. Helt plötsligt är det ok att inte skaka hand, trots att man är mesta feministiska regeringen. Det var även något krystat om att man måste prata med alla och att bojkott inte fungerar – det ska vi komma ihåg.

Oppa’s Kändis style, Politiker style. Oppa’s Gangnam style Heyyy sexy heeeeeeeeennnnnnn

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply