Från kolbit till asylsökande

Just som man trodde att det inte skulle dyka upp någon rekvisita i gårdagens debatt drog Jonas Sjöstedt till med en alldeles riktig asylsökande. En som Expo, Vänstern, SVT eller någon annan vänsteraktivistgrupp smugglat in i publiken och som Jonas med gråten i halsen skulle förmå få ögonkontakt med Jimmie Åkesson.

Det måste var ett nytt lågvattenmärke i vänsterns debatteknik och SVT:s upplägg. Vad blir nästa steg? Ska Jimmie släpa med sig någon nyligen misshandlad, våldtäktsoffer, patient som fått operationen inställd eller kanske en vanlig hederlig skattebetalare? Eller ska –

  • Jonas ta med sig ännu fler, fast det behövs inte – alla jobbar redan där.
  • Fridolin ta med sig – oj det finns inga MP väljare kvar.
  • Löfven ta med sig, det går inte heller – alla S väljare sover vid den tiden.
  • Annie tar med sig hippa ungdomstjejer som läst att C går jättebra, sen berättar vi att det är gamla bondepartiet 😉
  • KD och M hittar inga som vill följa med, de går hellre med SD.

Att det verkar som minst en av företrädarna för demonstranterna verkar ha fuskat med åldern låtsas Jonas inte om utan han gör som vanligt. Vantolkar information, utelämnar allt som inte passar och sen överdriva till absurdum. Och såklart darra på rösten.

I samband med “ålders avslöjandet” har jag sett massor av bilder. Bilder på vuxna män i olika uppställningar på fotbollsplanen, framför boendet osv och alltid flankerad av någon naiv svensk eller nyrik.

Om jag inte utsatts för en gigantisk trollning eller om inte ryssarna har fyllt massor av svenska Facebooksidor med asylsökande män så undrar jag – vad håller ni på med? Ser ni inte? Och sen ha mage att anklaga andra.

Falskt skådespel, fel rekvisita. Den här farsen får -1 av mig och med tanke på hur det gick med Fridolins kolbit så kommer det här bli dyrt, mycket dyrt.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply