Dont mention the war

VAG – (V)änstern, (A)narkisterna och (G)lobalisterna i en salig blandning och gemensam attack för att störta och förstöra. Just som klimatkapningen klingat av är det dags för en ny – rasismkapningen. Den följer samma faser som alla andra och nu börjar det bli tröttsamt. Orkar vi med en ny runda av rasismanklagelser, guilt by association och skitnödiga kändisar och journalister, nej S(toppa)VAG!

Men, here we go again.

FAS 0

Vänstern spanar efter demonstrationer. Hundklubben vill ha större övningsfält, pensionärer billigare kattmat och fotbollsklubben bättre träningstider. Fan, inget som riktigt passar, inget att kapa.

FAS 1

BAM – plötsligt händer det. En demonstration med lite kraft. En demonstration mot rasism är perfekt – är du mot är du rasist. Kapa, slå sönder – anarki – det är fucking ”vinster i välfärdens fel”. 

FAS 2

Alla hänger på, livrädda för att stå utanför. Den perfekta pöbeln, den perfekta nazisten. Morgonsoffor, kändishjärtan och Facebooktönterier för att visa deltagande och den stora fårskocken är återigen i rörelse. Upplysning, helt plötsligt år 2020 förstod hela världen att det finns rasism. Två år tidigare hade man kommit på att flyget inte var bra för miljön. Säga vad man vill om pöbeln men snabba är de inte (förutom då att haka på nya trender).

FAS 3

Momentum. Nu har VAG momentum. Politiker och trendkänsliga Södermalmshipster på P3 plockar poäng. ”Det är min polis” – säger Jonas Sjöstedt om polisen som går ner på knä. ”Kanske man ska plocka ner statyer med Carl von Linné” sägs av programledare på P3 som inte har en aning om vem Carl von Linné är.

På Twitter drevar, skuldbelägger och kränks i pinsam fjortisstil en Anders, Göran, Helle och Ulf. Töntiga fotbollsmagar visas med banala budskap a la ”Carpe Diem” och ”Fuck Rasism”.

Vettiga människor börjar känna sig utanför när polisvåld (alltså våld mot polisen), anarki och förstörelse trivialiseras och förskönas i morgonsofforna. Sminkade och pudrade plastprogramledare ler inställsamt till the bad guy och ser med avsky mot the good guy och man sitter där och undrar – vad fan är det som händer? Är krig fred?

FAS 4

Vänstern får hållas. Ingen vettig människa orkar hålla emot längre. Vänstern får sin del av kakan, ingen flyger (även innan Corona), Tintin försvinner och i t.ex. Seattle skapas VAG-s drömsamhälle med arbetssökande och kaos. Trummandet och dansandet på högvarv och företagen flyr. Folk svälter, folk dör. End of story. Gå till FAS 0.

Epilog

Carl von Linné levde för över 200 år sedan, statyn är säkert över 100 och själv är jag – äldre. Det är fr.o.m. idag jag är rasist om jag vill att statyn ska stå kvar. Så fort går det. På en dag till en annan svänger det och det är det som är det läskiga.

Och du, don’t mention the war.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply