Det ligger en man utanför dörren

Vad gör du? Om du är influenser så gör du antagligen som Margaux Dietz gjorde, gratis content, upp med mobilen, lägg ut. Vad är problemet, Margaux gjorde bara sitt jobb, det som sitter i muskelminnet och visst kan man förstå upprymdheten hos Margaux när adrenalinet rusar till. Här är det riktigt content för en gångs skull och inte sånt där fejk som att man gillar sponsorns byxor, smink eller bubbel.

Men se det går inte. När det blir riktigt content och wokeradarn börjar vibrerar drabbas sponsorerna av moralpanik. Nä, det ska vara fejk, riggat och på låtsas för att lura barn och ungdomar att köpa kläder, smink och bubbel. Det går bra, inga moraliska problem med det inte. Men en full man utanför dörren säljer inte. Okänsligt liksom.

Men vad gör du då? Vad en influenser gör vet vi men vad hade en klädförsäljare med ett märke som heter Stronger gjort? Inte så bra med en liggande man, inte så strongt, det går inte för sig. Ringa polisen. En full man utanför dörren säljer inga tights.

Sminkförsäljaren då? Det var visst en ”lätt” blödande man. Inte så bra det heller. Blod är ofräscht. Ring polisen. En full och lätt blödande man utanför dörren säljer inget smink.

Nu blir det problematiskt. Bubbel försäljaren tvekar. Kan vara bra reklam men ändå inte va, har det inte gått lite för långt? Är det inte lite för mycket parkbänk och för lite Stureplan. Ring polisen. En full man utanför dörren säljer ingen prosecco.

En f.d. rikspolischef? Kanske han undrar, men vad har inte den mannen varit med om? En bärplockare på villovägar? Vad är det för trauma den mannen varit med om?

En full man utanför dörren och ”busiga” tonåringar som äggar en lärares hus är vad som hänt i helgen. Gissa vilka som fick skit i tvärtomlandet?

Slutligen ett tips. Lägg dig aldrig att sova utanför någon annans dörr. Och gör du ändå det, gör det inte utanför en influensers dörr om du inte vill hamna på Instagram eller tiktok.

FalskaNyheter har fått en kort intervju med ”mannen utanför dörren”.

– Hej, det gick hett till igår?

– Ja, jag blev APPFULL

– ?

– Alltså så där full att man inte vet vad man gjort och så får man det berättat för sig. Polarna såg mig på både insta och tiktok med en massa prosecco, trots att jag inte ens har apparna och vanligtvis inte dricker prosecco, kärringdricka om du frågar mig. APPFULL helt enkelt!

– Ja, ja. För att varit så packad måste jag säga att du luktar väldigt gott, om det inte luktar Lumene.

– Ja, kanske det. Äh, nu måste jag dra. Så jävla stel i nacken.

– Ja, ok. Schyssta tights förresten. Är de från Stronger?

– Det vete fan, har aldrig sett tightsen förut.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply