Dagens jävla lista

Dagens spaning

Dagens generation kommer på samma sätt berätta för kommande generationer hur de umgicks i folksamlingar som vi berättat hur vi åkte bil utan bälte, stod mellan sätena och styrde m.m.

Dagens I – lands corona

Hur ska jag kunna klippa mig. EDIT – Som vanligt överträffar verkligheten dikten – tydligen är det högt tryck på landets golfbanor.

Dagens journalister

Frågor på den dagliga presskonferensen från journalister – Kan man ha en större middag? Kan man åka till Åre?  Själv sitter jag och hoppas på att de ska fråga om läkemedlet Klorikin?

Dagens skönhetstips

Skrapa hälarna ifall man hamnar på mage i sjukhussängen.

Dagens skratt som fastnade i halsen

SVT:s satirprogram ”Svenska Nyheter” gjorde en grej på att Hahne (AfS)  köpt upp munskydd och nu ville sälja dessa (typ som läkemedelsbranschen fungerar). Varför hade inte sjukhuset varit lika förutseende, varför köpte inte sjukhuset själva munskydden tidigare, vi hade alla kunnat läsa om munskydden. Men bra att mina skattepengar till slut gick till det som det var tänkt. Och det Hahne gjorde var inte snyggt och den politiska karriären är nog över. Kanske lite synd ändå då han var den enda politiken som såg behovet av munskydd.

Dagens SVT

SVT planerar att sända gammal skåpmat som Rederiet m.m. under dagarna så att folk inte ska tycka att det är så hemskt att få covid-19. Inget kan vara värre än att behöva sitta och stirra på SVT:s gamla skåpmat.

Dagens idrottsprestation

TV – sporten som håller liv i alla sportsändningar trots att inga tävlingar finns och trots att ingen bryr sig.

Dagens IT – besvikelse

Alla nördar blev till sig när AI lyckades vinna över GO – mästaren (ett brädspel) och miljarders miljarder plöjdes ner i superdatorer som skulle förändra världen med självkörande bilar och botade sjukdomar. Sen kom det ett virus i system och inte ett skit till hjälp har vi av AI.

Dagens inställda

Inställd pga … JA, VI VET!!! Ni behöver inte säga ordet – VI FATTAR!!! Det räcker bara att säga att det är inställt, avslutat, oviktigt.

Dagens fel fokus

Skyddsmaterial, skyddsmaterial och skyddsmaterial borde fokus vara för MSB. Men återigen hör jag någon från MSB lägga tid och kraft på att varna för falska nyheter och yttre påverkningskampanjer. Kan det vara så att 30 personer arbetar med internetanalys, algoritmer och omvärldsbevakning och 2 personer arbetar med beredskapslager. Här kommer en yttre påverkningskampanj – fokusera på skyddsmaterial.

Dagens fråga

Nu när du fått information om dödstal, resursbrist inom vården, smittspridning, kollapsade lungor och andra hemskheter. Är det något du vill fråga om? tänk, tänk …. kan man träffas i ett större sällskap ute för att grilla?

Dagens hur man än vänder sig

Det stora varuhuset har fixat det jättebra. Man handlar på nätet, åker med bilen för att hämta sina varor, väntar snyggt i bilen på sin tur, går ut utan trängsel för att hämta sitt shit. Men vänta – först måste du trycka in ditt mobilnummer på den stora displayen som hänger i gången och som är full med en massa tumavtryck – det känns som att SLICKA FRAM SITT NUMMER!!! Fattar ni inte det? Mobil, NFC, Bluetooth – hallå – tekniken har gått framåt det senaste 10 åren.

Dagens krispaket

Ett litet tjänsteföretag ska den här månaden betala ca: 150 000 till Skatteverket i form av moms, skatter och avgifter. Statens fantastiska krispaket tror sig kunna rädda småföretagen genom att hjälpa till med 15 000 i form av tillfällig nedsättning av sociala avgifter. Den här punkten skulle lika gärna kunna heta Dagens kyss mig i arslet.

Dagens ros

Till alla 5000 som anmälde sig och till soldoktorn som hoppar av Lets dance för att hjälpa till. Plus alla andra inom vården.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply