Angrepp Visegrad

Högerextremister är vi allihopa, ja me, åh du me.

Strandhäll twittrar

Visst är det så, att när man helt ogenerat brunsmetat, nazistanklagat och allas lika värde bankat miljontals människor i åratal utan att det händer något stiger ens hybris och man siktar in sig på större offer att mobba, EU. Det lättaste målet inom EU och tillika ofarligast att ge sig på är Ungern och Polen, lika legitimt att sparka på dessa länder som att sparka på SD. Sagt och gjort, Strandhäll drar iväg ett gammalt vanligt hederligt rasistanklagande tweet och där borde det tagit slut men nu är inte Ungerska politiker fostrade i svensk ”ta skit kultur” och svarar med att Strandhäll är sjuk. 

Rasistanklagelse vs sjukdomsanklagelse.

Japp, det är Sverige som känner sig förnärmade och kallar upp Ungerns ambassadör och vill vara den vuxna i rummet. UDs presschef gillar inte samtalsklimatet med personangrepp (sjukdomsanklagelsen) men då undrar man vad Strandhäll menade. Är det Orban som är rasist eller hela Ungerska folket, i så fall har ministern lyckats med konststycket att rasistanklaga en hel folkgrupp.

Margot gör sig ovan med mellanöstern, Strandhäll med Ungern och Polen och SVT gör sitt bästa med USA. Och våra nordiska grannar lär ha ett och annat och säga så frågan är. Var ska man semestra?

Baastad och Fritzon debatterar

Nu vet jag inte vad som kom först, rasisttweeten eller rasistartiklen men det spelar ingen roll. Sytet är detsamma, att kritisera Polen och Ungern. Debattartikeln av Strandhäll och Fritzon är helt vansinnig.

Man gnäller t.ex. på Polen och kvinnors rättigheter precis när Polen har sänkt pensionsålder för kvinnor – och vi har höjt. Man tycker sig se hur pressfriheten inskränks i Europa men har helt missat hur alternativ media behandlas i Sverige, t.ex. avstängningen av Granskning Sverige eller åsiktspoliser som godtyckligt stänger av Facebookanvändare. 

Sen har man mage att prata om korruption och valfusk, korruption har vi på varje myndighet och knökfullt med vänsteraktivister. Och valet 2018 går till historien då valfusket äntligen synliggjordes, vi fick t.o.m. kritik från valobservatörer. Och det där med att civilsamhället ställs under politiskt kontroll – nu är jag helt övertygad att Fritzon och Baastad blandat ihop allt och egentligen beskriver Sverige.

Också lustigt att de länder som anklagas för högerextremism är de länder som levt under kommunism men lyckats bryta sig loss, till skillnad från oss. Det ska de ha cred för och inte skit, vi borde lära oss av dessa länder hur man bryter sig loss från kommunismen och håller aktivister borta från myndigheter.

Högerextremist

Vad är det, vem är det? Enligt rådande svensk 7 – klöver definition är alla som är emot en extremt vänsterliberal syn på invandringspolitik högerextrem. M.a.o. resten av världen förutom Tyskland.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

3 thoughts on “Angrepp Visegrad

 • February 21, 2019 at 9:16 am
  Permalink

  – Kriminella jobbar på Arlanda
  – Migrationsverket missade varningsflagg från SÄPO
  – Cecilia Wikström (L) tjänar 70 000 extra i månaden på sidouppdrag

 • February 21, 2019 at 1:25 pm
  Permalink

  – Dan Eliasson, Socialdemokrat och GD för Försäkringskassan, GD för Migrationsverket, rikspolischef och GD för MSB.

 • February 21, 2019 at 1:28 pm
  Permalink

  Mikael Sjöberg, Socialdemokrat och kusin till den före detta statsministern Göran Persson är GD för Arbetsförmedlingen.

Leave a Reply