Veckan i inkonsekvensens tecken

Jag såg språkrådets chef på TV argumentera för att ersätta de och dem med dom. Det första språkrådets chef sa i debatten när hon fick ordet var – ”ASSÅ”.

Man har röstat för ett Natomedlemskap, nu är det svart på vitt vilka som stöder ett medlemskap. Därför leker vi pest eller kolera en gång till – fast med Maggan. Magdalena, skulle du välja att regera med partier som är för ett Natomedlemskap eller mot?

Vad man kan göra med egna pengar åt andras politik. Du har fått den stora förmånen att få ge dig själv tillbaka några elstödsdroppar av vattenfallet man tagit. Och du har genom insättningsgarantin blivit garanterad att få tillbaka lite av dina egna pengar som staten tagit om banken inte kan betala tillbaka dina andra pengar. Bail out Club.

Magdalena som varit med om att förstöra en fullt fungerande elmarknad kommer nu med ett nytt förslag i en debattartikel i Aftonbladet. ”Definitionen av galenskap är att göra samma sak igen och igen och förvänta sig andra resultat.” För inte är väl det så att man vill fördyra elen. Sen kan man undra vad galenskapen består av, sossar eller väljare, troligen båda.

Nooshi vill gå full kommunism med matpriserna och klagar på oligopolet och vill istället att EN istället för TRE ska bestämma vad det ska kosta. Sen är det ingen som säger något om varför det bara är TVÅ, Schibsted och Bonnier som bestämmer vad vi ska läsa och EN, staten som bestämmer vad vi ska se.

För övrigt så är det FYRA som är orsaken till dyra matpriserna. Det var V, S, MP och C som stoppade varutransport och matprishöjande reduktionsplikt i den svenska tanken. Men EN konsekvens av det hela borde vara – om man kan höja till EU:s högsta drivmedelspriser måste man kunna sänka till EU:s lägsta.

Missade Uppdrag Granskning i veckan, man skulle tydligen granska den svenska paradgrenen – självspäkning.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply