SVT Nyheter med 291 filter

Någonstans pågår det ett krig. På ett ställe ökar smittade med Covid-19 dramatiskt. Matgrossisten återkallar en produkt eftersom den innehåller glasskärvor. Man varnar för stora översvämningsrisker och hen tog VM – guld. Någon sitter på huk och pressar knät mot någons nacke. VMA, VMA – viktigt meddelande från myndigheten ”HÅLL ER INOMHUS, STÄNG ALLA FÖNSTER, STORT GIFTIGT UTSLÄPP – någonstans”.

Sådär kan SVT inte hålla på om man mot ersättning ska informera och upplysa sina tittare. Men tydligen går det här bra –

I Alingsås slåss grupper mot grupper och Ann Linde har inte blivit intervjuad.

Jag förstår inte varför man inte skriver vilka grupperna är. Alla kan ju ta reda på det förutom pensionärerna och de röstar ändå på sossarna.

Surfar in på Flashback och där visar sig hela härligheten – namn, bilder, filmer, registreringsskyltar, tidigare brottsregister, släktträd och kusiner – det var som jag misstänkte.

För att bedriva ett lågintensivt gerillakrig ringer jag SVT och Tittarservice a.k.a. klagomuren för att fråga varför de inte informerar sina betalande tittare om vilka som håller på och storbråkar och varför de berättar att Linde inte blivit intervjuad. Jag vet att det inte hjälper och att det är som att prata med (klago)muren men ändå – en lapp måste skrivas, lappen blir en rapport som sen måste läsas av någon chef. Kan inte alla miljoner svenskar som tycker likadant göra samma sak? Brukade inte Svenska Nyheter (SVT satir) starta liknande kampanjer. Så ring SVT Tittarservice varje gång de inte berättar något eller när de kör positiv särbehandling av vänstern.

Exempel. Arga leken med Jimmie Åkesson och gullande med Jonas Sjöstedt

SVT med arga blicken – Jimmie. Vad skulle du göra om ett litet flyktingbarn ringer på din dörr, va! VA!

SVT med stort leende – Jonas. ”Gratis” busskort till alla barn, trevligt, trevligt. Avskaffa privat ägande, trevligt, trevligt – blir ju liksom att alla företag är som SVT, trevligt.

Det där med att plocka poäng på ”gratis” och gratis busskort. Det är ju inte så att Sjöstedt själv ska bjuda alla kids på busskort – det ju DU! Det är du som ska betala, eller lättare sagt omfördela – busskort mot respirator – fattar du inte det, din dum… väljare (ursäkta, blev lite upprörd).

Sen är jag inte dum, jag förstår varför SVT rapporterar som de gör och det är för att inte missgynna sossarna. 

Tips till dig som vill ringa Tittarservice. SVT:s morgonsändning brukar ge många uppslag. Brukar i stort bli kränkt varje morgon.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

One thought on “SVT Nyheter med 291 filter

  • July 11, 2020 at 10:46 am
    Permalink

    Det där med ”gratis” är märkligt. Jag förstår ju att alla förstår att det inte är gratis på riktigt. Men kan ändå inte låta bli att undra, är ni helt införstådda med att gratis är lika med skattefinansierat som är lika med att du betalar. Alltså, är du helt klar med det?

    Har genom åren träffat några utländska vänner som brukade säga något i stil med att vi har det så bra i Sverige med gratis barnomsorg, skola m.m. Jag brukar svara – ni kan också få gratis – det är bara att efterskänka 60% av allt ni tjänar.

    Men! För vissa är det faktiskt gratis på riktigt. Har man kommit till Sverige och aldrig betalt skatt och trol. aldrig kommer att göra det ja då är faktiskt gratis busskort, gratis glasögon, gratis boende m.m. gratis på riktigt.

Leave a Reply