Journalist trollar eller ljuger?

“Svenska nyhetsmedier är inte perfekta och felfria. Men vi ljuger banne mig inte.” var nog den största lögn jag läst på länge eftersom den på något sätt försöker säga att MSM är lite bra ändå. Jag har aldrig tidigare känt ett sånt stort avstånd mellan mig och media. Jag har aldrig tidigare känt att media ”jobbar åt någon annan”. Jag har aldrig tidigare känt att media döljer något eller att jag inte får veta allt. Och framför allt – jag har aldrig tidigare sett en sådan likriktad journalistkår och en sådan ängslighet att inta en annan infallsvinkel. Feghet helt enkelt.

Så när en svensk journalist och tidning drar till med “Svenska nyhetsmedier är inte perfekta och felfria. Men vi ljuger banne mig inte.” vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Kan människan verkligen mena allvar eller trollar han? Det hela är som är som scenen “Does your dog bite” i en Rosa Pantern film.

Svenska nyhetskonsumenter är inte perfekta eller felfria. Men vi kräver nyheter utan agenda banne mig.

Artikeln (Ej läsvärd)

Klassik journalistrubriksättning – sätt ett “?” tecken efter så kan man ljuga hur mycket som helst.

falskpelle

Falsk journalist som skriver hellre än bra. Vill "göra skillnad", har en agenda och stödjer #pappormotvänsterextrema.

Leave a Reply