Femton minuter dravel

SVT sänder Rapport i endast 15 minuter på lördagar men det hindrar inte SVT från att avfyra ett gäng pulshöjare. Först drar man till med en korruptionsskandal i Österrike som är rena brisen jämfört med det som pågår i Sverige där varje myndighet har kopplingar till S. Där varje advokat är med i nätverk med fjantiga namn som har kopplingar till – just det, du gissade rätt. Och där varje journalist tillsätts med svågerpolitik.

I intervjun med en smått medvetslös österrikare drar han till med att det måste vara bättre i Sverige där vi har offentlighetsprincipen. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Man kan ha hur mycket offentlighetsprincip som helst om ingen granskar. Vi får nog jobba lite hårdare på att sprida den nya Sverigebilden.

Som om inte det räckte för att förstöra lördagen så rundade man av med ett inslag om att BRIS ska arbeta för sänkt rösträtt – sänkt!!! Den måste ju HÖJAS – trettio minst. Sen kan vi lika gärna slopa kvinnliga rösträtt av bara farten, fast det får man väl inte säga i det här jävla landet.

One thought on “Femton minuter dravel

  • May 29, 2021 at 10:34 pm
    Permalink

    Den där österrikaren måste blandat ihop Sverige med Schweiz.

Leave a Reply